Vilšir: „Vraćam se!“

Džek Vilšir smatra da je vrlo blizu povratka, do potpune fizičke spreme, i svoje najbolje forme. Istovremeno, on je izrazio želju da i u narednim sezonama ostane u Arsenalu.

Vilšir (25) je juče (protiv BATE-a iz Borisova) počeo drugu utakmicu u tekućoj sezoni, i opet bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu. Polako postaje jasno da je on opet u planovima Arsena Vengera, i to mu je dalo novu nadu u njegovu budućnost u klubu.

„Osećam da sam se vratio. Dobro se osećam na treninzima, i u odličnim sam odnosima s Vengerom, kao i uvek“ – rekao je Džek.

„Ljudi umeju da kažu da fudbaleri nikada nisu 100% spremni, ali ja sam se i prošle sezone dobro osećao, sve do aprila kada sam se povredio. Ipak, i tokom tog oporavka sve je prošlo dobro. Prošlo je mnogo vremena od kada sam bio važan igrač u Arsenalu, ali sada osećam da sam ponovo spreman za tu ulogu.“

Vilšir je u poslednjoj godini ugovora s Arsenalom i ostaje da se vidi kako će se ta priča razvijati do kraja tekuće sezone. On svakako želi da ostane, kao i gro navijača, čiji je ljubimac još od svog debija za prvi tim, kada je imao samo 17 godina.