Belerin potpisao novi ugovor!

Kako se prethodnih nedelja i nagađalo, Hektor Belerin je potpisao novi ugovor sa Arsenalom.

Prema spekulacijama ostrvskih medija, reč je ugovoru na 6 i po godina po kome će mladi Španac zarađivati 120 000 funti nedeljno.

Belerin je u Arsenal stigao 2011. godine iz Barselone, a vremenom se ustalio u prvu postavu tima Arsena Vengera. Prošle sezone je zabeležio 44 nastupa uz postignutih 9 golova, a zahvaljujući sjajnim partijama izabran je u tim sezone Premijer lige u izboru Asocijacije profesionalnih fudbalera.

„Zaista sam srećan, ovo je klub koji je sada moj dom. Prošlo je više od 5 godina od kako sam ovde i jako sam bio srećan kada mi je rečeno da klub želi da produžmo saradnju. Nisam ni razmišljao o bilo čemu drugom sem o ostanku ovde i daljem razvoju.“ rekao je Belerin za zvanični sajt kluba i dodao:

„U Arsenalu nije bitno samo da si dobar fudbaler. Moraš biti i dobra osoba da bi igrao ovde. I to je ono što svi prenosimo unutar kluba. Kada si ovde predstavljaš mnogo više od samog fudbalskog kluba. Želim da budem dobar primer drugima, ne samo na terenu već i van njega“.

„Sada želim da se fokusiram na dalji razvoj, želim da vredno radim kako bi postigao najbolje što mogu. Nadam se da ću pomoći timu da dođe na mesto koje mu pripada i osvaja trofeje“.