Arsenal produžio ugovor sa Emirejtsom

Arsenal je sa Emirejts-om potpisao produžetak saradnje do sezone 2023/24, do kada će Tobdžije nositi logo ove avio komanije na dresovima.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba kaže se da je ovo najveći sponzorski ugovor u istoriji kluba. Ukoliko se ugovor bude ispoštovao do kraja, biće to i nadjuži sponzorski ugovor sa ukupno 18 godina.

Izvršni direktor kluba Ivan Gazidis je rekao: „Naš sponzorski ugovor za dresove je najduži u Premijer ligi i jedan od najdužih u svetu sporta uopšte. Ovo svedoči o jačini i dubini našeg jedinstvenog poslovnog odnosa. Emirejts ponovo pokazuje veru u naš pristup i ambicije, a uvećanje njihovih investicija će nam pomoći da budemo konkurentniji u borbi za trofeje i donesemo više uspeha našem klubu i našim navijačima“.

„Emirejts je sjajan partner Arsenala, svetski brend poznat poznati širom planete. Oni igraju veliku ulogu u našem planu da proširimo naše prisustvo. Novi ugovor, po kome ćemo nositi njihov logo na dresovima do 2024. godine, pokazuje koliko obe strane cene ovakav poslovni odnos“.

„Kao deo ugovora, koristićemo njihove avione za naše predsezonske ture, oni će zadržati marketinška prava u cilju razvijanja kampanja i inicijativa širom sveta, a naš stadion će i dalje nositi ime Emirejts, do 2028. godine, po ugovoru potpisanom 2012“.

Predsednik kompanije Emirejts ser Tim Klark je rekao: „Arsenalovo prisustvo širom planete i njihova ambicija kao klub čini ih idealnim partnerom za Emirejts, sa vrednostima koje reflektuju i nas kao brend. Kao dugogodišnja podrška fudbalu, strastveni smo u vezi igre i ponosni smo partneri ovog tima“.

„Veoma smo posvećeni podršci sportu širom sveta i naše partnerstvo za Arsenalom se ne razlikuje po tom pitanju. Naš odnos sa Arsenalom je sjajna kombinacija dva svetski poznata brenda i veoma smo srećni zbog produžetka ove saradnje za još 5 godina“