Venger posle pobede: I dalje smo u trci za prva 4

Arsen Venger je nakon pobede nad Lesterom istakao zadovoljstvo zbog rezultata i rekao da je njegov tim i dalje u trci za jedno od prva 4 mesta u ligi koje vodi u Ligu šampiona.

Tobdžije su savladale prošlosezonskog šapmiona rezultatom 1:0 kasnim autogolom Roberta Huta nakon šuta Nača Monreala i tako zabeležile treću pobedu u nizu, po prvi put od početka godine.

Narednog vikenda tim Arsena Vengera čeka derbi sa Totenhemom.

„U dobrom smo raspoloženju da se pripremimo na pravi način. Cilj je jasan, da igramo i pobedimo. Naravno da svaka pobeda utiče na samopouzanje  što nam dodatno znači pred sledeći meč“.

„Da smo i dalje u trci za prva 4? Naravno, i put do toga je jasan. Moramo da pobedimo u svakom meču i zato ne možemo da se zadovoljavamo rezultatima 0:0. Moramo se kockati i pružiti apsolutno sve kako bi pokušali da pobedimo u svakom predstojećem meču“.

Komentarišući sam meč sa Lesterom on je rekao: „Teško ih je bilo slomiti ali smo bili uporni i na kraju uspeli. Moglo je ostati i 0:0 ali smo bili opasni, stvorili neke šanse i na kraju se to isplatilo. Igrali smo produžetke u nedelju tako da smo morali ovde dodatno da se potrudimo. Bili smo fokusirani, ozbiljni i pokazali želu za pobedom“.