Venger nije siguran da li će Vilšer ostati

Arsen Venger kaže da ne zna da li Džek Vilšer želi da ostane u Arsenalu i nakon isteka ugovora na kraju sezone, ali se nada da će Englez potpisati novi ugovor.

Sve su brojnije spekulacije o Vilšerovoj budućnosti, a poslednji od klubova koji se dovodi u ostrvskim medijima dovodi u vezu sa njim je Vulverhempton.

Tobdžije su 26-ogodišnjem engleskom reprezentativcu pre nekoliko meseci ponudile novi ugovor, ali on ga još nije potpisao. Venger kaže da Vilšeru nije dao rok za odluku, ali očekuje da ona bude poznata pre Svetskog prvenstva.

„Ne mogu vam reći nikakve novosti jer ne znam kakvo je njegovo mišljenje. Nije potpisao novi ugovor, ali se mi nadamo da će ostati. Ima ponudu za dugogodišnju saradnju i nadam se da će je u nekom momentu prihvatiti“.

Upitan da li je siguran da će Vilšer potpisati novi ugovor Venger kaže: „Uvek sam siguran. Kao klub želimo da zadržimo igrače i plaćamo ih dobro i mislim da bi se svi složili da mi naše igrače plaćamo dobro“.

„On ima slobodu da odluči, ali se ja nadam da će ostati. On je fokusiran na sledeći meč i svakako će odluku doneti kasnije. Mislim da će se to desiti pre kraja sezone. Neće želeti da ide na Svetsko prventsvo pre nego reši situaciju. To ne bi bilo razumno“.