Paje: Venger me nije kontaktirao

Iako su se, poslednjih dana, pojavili tračevi u medijima o interesovanju Arsenala za vezistu Vest Hema i francuskog reprezentativca, Dimitrija Pajea, on je demantovao da je bilo kakav kontakt postojao.

Odlični plejmejker je u nekoliko navrata povezivan s prelaskom na Emirejts, a Arsen Venger je, ranije ove godine, priznao da je mogao da dovede Pajea u svoj tim, ali da je tu priliku propustio. Paje sada priznaje da bi igranje za Arsenal ‘moglo biti zabavno’, ali i da je trenutno fokusiran na izvlačenje svog trenutnog tima iz opasne zone.

Pročitao sam negde da Venger smatra da sam ja taj deo slagalice koji mu nedostaje, ali nikada to nisam čuo od njega. Dali su nam pet ili šest golova kada smo ih dočekali pre mesec dana. Kada vidite kako igraju, shvatite kako se oni zabavljaju. Svake godine su kandidati za titulu.

Vest Hem ove sezone igra neočekivano loše, i trenutno ih samo pet bodova deli od zone ispadanja.

Situacija u klubu me pogađa, ja sam ambiciozna osoba. Svaki dan se borim za svoj klub, i dajem sve što imam da nas izvučem iz ove teške situacije. Nedostaje mi Liga šampiona. Imam još dobrih igračkih godina ispred sebe, i želim da ih provedem igrajući dobra i važna takmičenja. Slaven Bilić shvata da mi trenutna situacija ne odgovara. Pričaćemo kada bude vreme za to.

Pobogu Arsene, zašto ga nisi kupio kada si mogao?!