Nelson blizu potpisivanja novog ugovora

Ris Nelson se nada da će u narednih nekoliko nedelja potpisati novi ugovor sa Arsenalom.

Osamnaestogodišnjem Nelsonu, koji je u meču sa Sautemptonom proteklog vikenda zabeležio prvi premijerligaški start, trenutni ugovor sa Tobdžijama ističe za godinu dana.

„Velika je stvar igrati za veliki klub kao Arsenal i nadam se da ćemo uskoro produžiti saradnju. Imao sam cilj za ovu sezonu a to je da debitujem za prvi tim. Ispunio sam to i zabeležio 15 nastupa. Bio sam starter i u Premijer ligi, ali bih želeo da postignem i gol, tako da se nadam da će se i to desiti do kraja sezone“, kaže mladi Englez.

„Debitovati u Premijer ligi i igrati na ovom nivou je veliki korak za mladog igrača. Mogu samo da se zahvalim šefu i svim igračima koji su me podržavali i motivisali me da dam sve od sebe“.

„On (Venger) ima veliki uticaj na razvoj moje karijere. Stalno pruža šansu mladim igračima poput Edija (Nketije) i Džoa (Viloka). Mislim da ima velike planove za nas“.

„Mi treba da nastavimo da radimo i sa trenerom kao što je on imaćemo priliku da se pokažemo u prvom timu kada god se ukaže prilika za tim“.