Volkot o pobedi nad Svonsijem

Teo Volkot je očekivano bio u dobrom raspoloženju posle pobede nad Svonsijem, i napretka na tabeli Premijer lige.

Volkot je nastavio da pruža dobre partije, juče je postigao dva gola, a opšti utisak je da je trebao imati i het trik. Teo o tome kaže:

Utakmica je imala skoro sve, sem mog het trika. Bio sam razočaran jer sam imao par šansi na kraju, ali, nije ušla. Kada imate 10 igrača na terenu morate dodatni napor da uložite. Uvek je teško kada dođete s internacionalne pauze. Ljudi dođu sa svih strana sveta, i onda dobiju samo kratak period vremena da treniraju zajedno pre nego što izađu na teren. Svonsi nam je napravio mnogo problema. Ipak, najbitnija su tri boda, pogotovo kada pogledate ostale rezultate danas (remiji Mančester Sitija i Totenhema). Šest pobeda za redom su sjajno dostignuće. Mislim da mi inače loše krećemo nove kampanje. Ove godine nam se pridružilo nekoliko novih igrača, a možete videti da su se oni sjajno uklopili. Nije to samo prvih 11, već ceo tim. Svi radimo dan i noć da bi bili dobri. Mislim da se ta strast vidi na terenu.

TV nije propustio da pohvali Ozilovu formu pred golom ove sezone.

On je dao par golova, a i njegova odbrana je bolja. Gol je bio sjajan. Aleksis ga je ponovo pronašao, a on je ovaj put uspeo da je pošalje u mrežu. Bio je to sjajan finiš.