Vilšir: „Moramo da se vratimo protiv dobrog Totenhema“

Džek Vilšir smatra da je Arsenal sposoban, ali i u obavezi, da odigra dobro protiv ‘sjajnog’ Totenhema, kako bi igrači i navijači što pre zaboravili na poraz od Mančester Sitija.

Spursi su trenutno treći na tabeli Premijer lige, s četiri boda iznad šestoplasiranog Arsenala, a prošle sezone su završili ispred svojih najljućih rivala po prvi put u 22 kampanje. Arsenal i Totenhem će, 18. 11. odigrati prvi međusobni duel ove sezone, i Vilšir smatra da Arsenal mora da pruži dobru partiju.

Mnogo su napredovali u poslednjih par godina, toliko da su nas prošle sezone pretekli na tabeli. Ove sezone želimo da ispravimo to. Naravno, to nam nije jedini cilj, želimo da budemo što više na tabeli. Znamo da neće biti laka utakmica, ali mislim da smo spremni. U današnje vreme, dobar si kao i tvoj poslednji rezultat, a mi smo svoju poslednju utakmicu izgubili… To moramo da preokrenemo. Ovo je veoma važna utakmica, i mi ćemo biti spremni.

Na kraju razgovora s medijima Vilšir se osvrnuo i na svoju budućnost u klubu, gde je izjavio da voli klub i da želi da u njemu ostane što je duže moguće.