Vesti o timu pred Zvezdu

Arsen Venger je juče u Beogradu održao konferenciju za štampu gde je izneo vesti o timu koji će izaći na megdan Crvenoj Zvezdi. Kako je on rekao, svakako će ‘promešati karte’, a Metju Debuši bi mogao da napravi prvi nastup u sezoni.

Francuski internacionalac nije igrao za Arsenal skoro godinu dana, kada je doživeo povredu posle samo šesnaest minuta u Premijer ligi.

Džek Vilšir, koji je takođe prisustvovao konferenciji za medije, će igrati u sredini terena. Za očekivati je da će svoju šansu dobiti i mlađi igrači, poput Mejtland-Najlsa, Risa Nelsona itd.

Arsenal je pobedio prve dve utakmice u grupnoj fazi LE, i s te strane opušteno ulazi u dvomeč sa srpskim vicešampionom.

Upitan o „vreloj“ atmosferi koja se očekuje na Rajku, Venger je rekao: „Podrška s tribina uvek dosta znači domaćem timu, a mi možemo s tim da se nosimo – imamo mnogo iskustva iz LŠ. Ne mislim da će imati negativan uticaj na nas. Mi smo u zemlji velike fudbalske tradicije, tako da očekujem dobru utakmicu.

Venger nije propustio da podseti novinare na vreme kada je trenirao Dragana Stojkovića Piksija u Nagoja Kampusu. Nije tajna da njih dvojica gaje veliko međusobno poštovanje.