Venger ljut na Klatenburga

Arsen Venger je kritikovao odluku Marka Klatenburga da dosudi korner nakon kog je Everton došao do pobedonosnog gola u sinoćnjem meču na Gudisonu.

Arsenal je po prvi put ove sezone primio gol nakon kornera koji je Klatenburg dosudio tvrdeći da je Loran Kosijelni, a ne igrač Evertona Dominik Kalvert Luin, poslednji dotakao loptu pre nego što je ona napustila teren.

„Nije bio korner. Mogli ste videti sa klupe da to nije bio korner. Ali moramo to prihvatiti i to ne može biti opravdanje zašto se nismo odbranili posle tog kornera“, rekao je Venger nakon meča.

„Razočaran sam jer je Klatenburg bio u veoma dobroj poziciji da vidi da je njihov igrač igrao poslednji i ovo nije prvi put da se susrećemo sa ovakvim situacijama ove sezone. Ali ne želim da pričam mnogo o sudiji, to nije moj problem“.

„Moramo se pogledati u ogledalo. Dobro smo počeli ali smo se onda opustili, a oni su počeli sa presingom. To je uticalo na našu igru i sprečilo nas da igramo tečnije i kreiramo više šansi. Na kraju nismo iskoristili ni te koje smo stvorili. Istina, nismo imali mnogo šansi, ali smo imali neke jako dobre a nismo ih pretvorili u golove i na kraju smo kažnjeni zbog toga“.