Tim jači za Kokelana, Ozil potvrdio da je spreman za Svonsi

Više pozitivnih nego negativnih vesti pred nastavak borbe za titulu i Svonsi.

Nakon odigranih 45 minuta u utorak Ozil je informisao klub da je skroz spreman za vikend. Venger je rekao da će se danas videti prvi put nakon pauze i ustanoviti kakva je situacija. Svakako ga očekuje zdravog, naročito jer je odigrao jedno poluvreme, tako da nema potrebe da se odmara u subotu.

Druga i veoma dobra vest je da se Kokelan oporavio i da će biti u sastavu.

Što se Remzija tiče, tu leži mračna strana.

“Moram reći da sam razočaran jer je radio veoma naporno. U poslednjoj je fazi pripreme i nije mnogo daleko od povratka. Sledeća nedelja će takođe doći prerano. To je pomalo začarani krug. Imao je blago pogoršanje, pa smo ga odmarali. Što duže to traje, više vremena treba posvetiti vraćanju kondicije, jer nije igrao četiri nedelje. Onda u suštini treba organizovati nove tri nedelje priprema kako bismo ga doveli u stanje pre povrede. Odlučili smo da ćemo mu dati kompletne pripreme, pa i ako propusti jednu ili dve utakmice više.“

Žirua nećemo videti ni ove nedelje. Danas kreće sa laganim trčanjem po prvi put i na njegovom povratku će se raditi narednih nedelja. Videćemo koliko ga neće biti i koji su tačni razlozi njegovog odsustva. Za sada nam ide dobro, da ne čuje zlo, međutim zgusnust raspored i Bog rotacije će učiniti svoje, tako da se nadamo njegovom psihičkom i fizičkom balasnu u što kraćem periodu.