Tajms: Remziju ponuđen novi ugovor

Kako engleski Tajms tvrdi, Arsenal je Aronu Remziju ponudio novi, petogodišnji, ugovor.

Remzi (27), ima još godinu dana na svom tekućem ugovoru, i jasno je da u klubu žele da što pre razreše pitanje njegove budućnosti, kako bi izbegli sagu kakva se trenutno dešava s Džekom Vilširom. Iako su oba igrača više puta izjavljivala da su srećni u Arsenalu, očigledno je da oklevaju kada su u pitanju konkretni koraci ka produžetku sradnje.

U svojoj izjavi juče, Remzi je nagovestio da je uzbuđen zbog ‘novih vremena’ koja stižu u Arsenal, kao deo ‘postvengerovske’ ere. On je u istom dahu rekao da još uvek nije razgovarao s novim menadžerom, ali da jedva čeka to da uradi. S druge strane, po medijima na Ostrvu kruže glasine da Emeri veoma ceni Velšanina, i da želi da ovaj bude jedan od ključnih igrača u njegovom Arsenalu.

Remzi je u protekloj sezoni, a po drugi put u karijeri, izglasan za igrača sezone u Arsenalu, pošto je postigao 11 golova i 12 puta asistirao svojim saigračima.

Isti članak u Tajmsu tvrdi da će se Remzi i Vilšir sresti s Emerijem sledeće nedelje, kada se ovaj vrati s kratkog odmora koji trenutno provodi u Portugalu.