Ozil: Sve za Arsenal

Mesut Ozil ističe da je potpuno predan Arsenalu, uprkos konstantnim spekulacijama o njegovom odlasku iz Kluba.

Ozil je u poslednjog godini ugovora sa Tobždijama, a već mesecima ostrvski mediji spekulišu o tome gde bi on mogao nastaviti karijeru. Poslednje glasine dovodile su čak ga u vezu sa prelaskom u Mančester Junajted, ali je on to demantovao, poručivši navijačima da je fokusiran samo na dešavanja na terenu.

Većinski vlasnik Arsenala Sten Krenke je nedavno istakao želju da zadrži Ozila i Aleksisa Sančeza, a komentarišući tu izjavu, nemački reprezentativac je rekao:

„Veoma je lepo čuti tako nešto od strane glavnog akcionara kluba. Srećan sam ovde i pružam svoj maksimum, kao što sam i uvek činio. Uvek ću dati sve i ostaviti sve na terenu za ovu ekipu. Fudbal je najvažnija stvar. Želim da dam sve od sebe za ovaj klub. Bitno mi je da uvek pružim maksimum i uživam u igri. Šta god se drugo desi, videćemo u budućnosti“.

„Poznajem sebe bolje nego bilo ko drugi i veoma mi je bitno da uživam na terenu. Svi znaju da je moga pozicija plejmejker, broj 10, a trenutno igram desno i to je nešto što moram da prihvatim i pokažem svoj kvalitet i na toj poziciji“.

„Naravno da sam srećan kada pružam dobre partije, ali mnogo je bitnije da igramo dobro kao tim. Mislim da smo pokazali dobru igru protiv Evertona, vratili smo se posle 1-0 i raduje me način na koji smo odgovorili“.

„Ovo je kvalitetan tim i to smo pokazali. Ali bitno je da budemo konstantni ako želimo do uspeha. Imamo kvalitet, samo treba da damo sve od sebe i verujemo u sebe. Ako to uspemo, uveren sam da možemo do trofeja“.