Kokelan: meč s Ludogorecom je vrlo važan

Fransis Kokelan je svestan da je predstojeći duel u LŠ, protiv Ludogoreca, izuzetno bitan za Arsenal i osvajanje prvog mesta u grupi A. Tobdžije su trenutno na vrhu svoje grupe, a sledeća dva meča će odigrati, prvo kod kuće, pa u gostima, protiv bugarskog šampiona Ludogoreca.

Svi smo svesni toga. To je vrlo važna utakmica, pogotovo jer je kod kuće. Znamo da imamo još dva teška gostovanja (Ludogorec i Bazel), i PSŽ u Londonu. Zato je bitno da osvojimo sva tri boda u sredu.

Kokelan je sada potpuno spreman za igru, pošto se oporavio od povrede kolena zbog koje je napustio teren na meču protiv Čelsija.

Opasno je kada pravite takve startove. Slična stvar se dogodila protiv Vest Broma prošle sezone, i bio sam malo uplašen jer je ovaj start bio tog tipa. Dobro je što sam mogao da ponovo istrčim na teren, iako nisam mogao dugo da ostanem. Rezultati su posle bili dobri, što su bile sjajne vesti. Trebalo mi je par nedelja da se vratim u formu, ali sada se osećam dobro.

Za meč protiv Ludogoreca nema novih povreda u timu, svi koji su bili u konkurenciji za vikend protiv Svonsija su ponovo na raspolaganju menadžeru.