Jednostavno su bolji…

Arsen Venger je priznao da bi bilo pravo čudo ukoliko bi njegov tim uspeo da se vrati iz ogromnog deficita i prođe u narednu rundu Lige šampiona. Arsenal je demoliran na Alianc areni s 5 – 1, i sve ukazuje na to da će ovo biti sedma godina za redom kako takmičenje završava u 1/8 finala.

Posle prvog poluvremena koje je završeno rezultatom 1 – 1, kada su Tobdžije bile zadovoljne rezultatom, ako već ne igrom, u drugom je usledio potpuni kolaps, i ekipa se u Englesku vraća podvijenog repa.

Govoreći za medije posle meča, Arsen Venger nije mogao da objasni šta se dogodilo, okrivivši loše mentalno stanje igrača, u nekoliko navrata spomenuvši sudiju Mažića(?!), ali i priznavši da je bolji tim zasluženo pobedio.

Teško je objasniti. Mislim da smo pre poluvremena imali dve dobre šanse da dođemo u vođstvo. Nismo imali sreće kod njihovog drugog gola. Sudija je prvo pokazao na korner za nas, pa promenio odluku. Na sve to, na samom početku drugog poluvremena Kosjelni se povredio, i kada je on izašao mi smo se potpuno izgubili. Sveukupno, moram da priznam, bolji su tim od nas. Igrali su jako dobro, a mi nismo bili na svom nivou.

Arsen je, ponovo, odbio da komentariše svoju budućnost. Iako postoje indicije da mu je uprava kluba ponudila novi, dvogodišnji ugovor, AV je ponovio da ne zna da li će ostati u klubu i sledeće sezone.