„Imamo kvalitet, treba nam konstantnost“

Aron Remzi je, u razgovoru s novinarima posle meča, rekao da je zadovoljan partijom svog tima i da je Arsenalu potrebno da zadrži dobru formu.

Smatram da smo igrali odlično. Ni jedan od drugih rezultata (svi PL favoriti su pobedili za vikend) nam nije išao na ruku, ali i mi smo pobedili, tako da je to dobro. Nadali smo se da će neka od ekipa iz vrha tabele ispustiti bodove, ali to se nije dogodilo. Svi su mnogo jaki ove sezone.

Vest Brom je dobro organizovan, dobro se brane, s mnogo igrača. Strpljivi su, čekaju svoju šansu iz kontranapada. Teško ih je slomiti… Ovo nije bila laka utakmica.

Volim što sam igrao bliže protivničkom golu. To je pozicija koju igram u reprezentaciji i volim kada sam između protivničkih linija. Naravno, i dalje moram biti posvećen u odbrani, ali mi se napadački deo mnogo više sviđa.

Želimo da od Emirejtsa napravimo tvrđavu. Pobedili smo tri za redom i znamo da je to važno za borbu za titulu. A, u prošlom kolu smo imali vrlo teško gostovanje, protiv Čelsija, i i tamo smo odigrali dobro, možda smo mogli i da pobedimo.