Fulam zainteresovan za Čejmbersa

Fulam je zainteresovan da svoju odbranu pojača Kalumom Čejmbersom, ali, za sada cena predstavlja problem.

Londonski klub, popularan u Srbiji zbog Aleksandra Mitrovića i Slaviše Jokanovića će nastupati u Premijer ligi po prvi put od 2014. godine. Kako javlja Tajms, Arsenal traži 22 miliona funti za engleskog defanzivca, što je iznos koji klub sa Krejven Kotidža ne želi da plati.

Posle impresivne sezone koju je proveo na pozajmici u Midlzbrou, Čejmbers je umalo napustio Arsenal prošlog leta, kada su za njega bili zainteresovani Lester i Kristal Palas, ali je Arsen Venger u poslednjem trenutku rešio da zadrži igrača koji može da igra na desnom beku, štoperu, i kao zadnji vezni igrač. Nakon završetka te sage, on je produžio ugovor sa Arsenalom u oktobru prošle godine.

Tokom nedavno završene sezone odigrao je 24 utakmice za klub, i biće zanimljivo videti da li ga, i u kakvim, planovima ima Unaj Emeri. Pretpostavlja se da su odlasci pojedinih odbrambenih igrača uslovljeni nalaženjem adekvatnih zamena, pa je tako Lihštajner popunio rupu upražnjenu odlaskom Debušija, Sokratis stiže umesto Mertesakera, a mediji spekulišu i o dolasku mladog Čaglara Sojunčua iz Frajburga.