Džaka nišani uspeh u Arsenalu

Granit Džaka, letošnje pojačanje Arsenala iz Menhengladbaha, nada se da će nastaviti s dobrim partijama u Arsenalu, i da će one pomoći Tobdžijama da dođu do trofeja. Švajcarski internacionalac je vrlo brzo postao miljenik navijača, posle dobrih partija na startu prvenstva, i dva projektila sa preko trideset metara, protiv Hala i Notingem Foresta. Arsenal je trenutno u seriji od osam utakmica bez poraza u svim takmičenjima (posle poraza u prvom kolu od Liverpula), i Granit se nada da će taj niz još da potraje.

Džaka odbija da priča o ličnoj formi, i poziva na fokus cele ekipe u nastavku sezone.

Jeste, dao sam dva gola, ne očekujte da se to dešava svake nedelje. Ono što je najvažnije je da tim igra dobro i da dostignemo svoje ciljeve. Želimo da budemo konstantni cele sezone i da navijači vide da dajemo sve od sebe u svakom meču. Naravno, uvek vam treba i malo sreće, ali mi ćemo dati sve od sebe. Verovatno je još uvek prerano da pričamo o ovoj sezoni, ali mislim da smo trenutno u pozitivnom naletu, i to je nešto čime treba da budemo zadovoljni. Protiv Barnlija moramo da pružimo još jednu dobru partiju, i na internacinalnu pauzu odemo u istom ritmu.

Veoma sam zadovoljan podrškom navijača, kako meni lično tako i celom timu. Zaista sam srećan u Arsenalu i daću sve od sebe za ovaj klub. London je lep i srećan sam, ali, naravno, došao sam da igram fudbal, ne da razgledam grad.